Na een studie Nederlands en Kunst en Kunstbeleid in Groningen verhuisde ik naar Amsterdam waar de tv-serie Oud Geld op mijn pad kwam. Omdat ik liever zelf iets wilde creëren besloot ik mijn oude liefdes te vernieuwen en ben ik gaan schrijven en bij de radio gaan werken.

Journalist

Voor dagblad Trouw schrijf ik recensies, reportages en interviews over theater, cabaret, kleinkunst, musical en media. Voor Veronica Magazine schrijf ik interviews en reportages over theater. Ik heb ook een tijd cabaretvoorstellingen besproken voor het radioprogramma Opium.

Interviewer

Met enige regelmaat vul ik de rubriek Levenslessen in Tijd, de zaterdagse bijlage van Trouw: een groot, persoonlijk interview over de scharniermomenten in iemands leven.

Tekstschrijver

Naast mijn journalistieke werk schrijf ik uiteenlopende teksten voor diverse opdrachtgevers als Zorgboeren Zuid-Holland, Bos Theaterproducties, Cultuurbedrijf Noordoostpolder, Opera2Day en Senf Theaterpartners.

Presentator

Een debat, een lezing, een evenement? Kan allemaal! Ik presenteerde de afgelopen tijd onder meer Prikkelen of pleasen, een debat in De Balie in Amsterdam, een debat tijdens het VSCD Congres Podiumkunsten en tijdens De Nederlands Cabaretdagen. Tot 2010 was ik radiopresentator van Uitgelicht (VARA, Radio 2) en de opvolger Het Circus Jeroen Bosch.

Redacteur

Ben redacteur, regisseur en (inval)presentator geweest voor de radioprogramma’s Knetterende Letteren, Ophef & Vertier en Kunststof. Deed ook redactie, verslaggeving en interviews voor tv-programma’s Ga eens naar bed met een cabaretier en Cabaret & Co (VARA) en research voor de Nederlandse versie van Blood, Sweat & Luxuries: Bloed, Zweet en Luxeproblemen (Endemol).